Dodano: 2007-08-02 16:12
Żesz kur.... Chciałem być kontrowersyjny, a wyszła laurka :wink:
Sic Luceat Lux! "Od techno można z nudów zdechnąć."
Dodano: 2007-09-02 14:57
| minawi napisał(a): |
| Duża zasługa to działalność naszych "użyszkodników " :wink: |
Mówiąc od siebie, to pierwsza strona na, której zacząłem spędzać największą ilość czasu i na, której od momentu jak tylko sie zarejestrowałem poczułem sie jak w gronie swoich najlepszych znajomych. Dziwne i ciężki mi to wyjaśnić ale naprawde tak było. To też zasługa tych z, którymi sie wówczas bardzo szybko zbratalem :wink: Na stanie było wówczas dopiero 400 użytkowników :!: Więc integracja z załogą strony zaszła w błyskawicznym tępie, a jeszcze szybciej administracja doszła do wnosku, że mają stanowczo za mało moderatorów :twisted: . Ze stroną zapoznała mnie Minawi i za to będzie mieć u mnie czacun aż do grobowej deski :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-10-25 08:06
| KostucH napisał(a): |
| To na początku była duża zasługa gdy użyszkodniki w ciagu nocy zdemolowali całe forum, a moderatorstwo trzy dni doprowadzało strone do stanu poprzedniego (i nadal czuje sie z tego pwoodu dumnym) |
To se ne vrati
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2007-10-31 00:21
Chyba tu będzie najlepsze miejsce na moją (zapewne niezauważoną bądź zignorowaną) uwagę:
Muszę stwierdzić, że po "modernizacji", strona wygląda do dupy :D
Chodzi mi o "wyloguj, znajomi, przeszukaj, blog wyloguj, zaawansowane, odpowiedz, zgłoś modowi, X" et ceatera.
Zakładki te są praktyczne, owszem, ale mają ZERO klimatu i wyglądają, nieprzymierzając - wieśniacko.
Tysiąc razy lepsze były półkola na górze i przyciski stylizowane na marmur czy tam inny kamień.
No, ale cóż, coś za coś, bo praktyczne to jest, ale wygląda fatalnie.
To wszystko co mam na ten temat do powiedzenia.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2007-11-22 11:34
| zet napisał(a): |
| Chyba tu będzie najlepsze miejsce na moją (zapewne niezauważoną bądź zignorowaną) uwagę:
Muszę stwierdzić, że po "modernizacji", strona wygląda do dupy :D Chodzi mi o "wyloguj, znajomi, przeszukaj, blog wyloguj, zaawansowane, odpowiedz, zgłoś modowi, X" et ceatera. Zakładki te są praktyczne, owszem, ale mają ZERO klimatu i wyglądają, nieprzymierzając - wieśniacko. Tysiąc razy lepsze były półkola na górze i przyciski stylizowane na marmur czy tam inny kamień. No, ale cóż, coś za coś, bo praktyczne to jest, ale wygląda fatalnie. To wszystko co mam na ten temat do powiedzenia. |
No coż kwestia gustu. Praktyczne jest to z pewnoscia. szybko mozna dodawac nowe opcje bez zastanawiania sie gdzie wsadzic kolejny guzik. Podobno jet jakis problem z IE. Postaram sie dzis zobaczyc o co chodzi
Dodano: 2009-11-02 20:22
Menu strony głównej jest irytujące. Przede wszystkim lista potraw jest zbyt długa. Cztery ostatnie można z powodzeniem wywalić gdzieś na dół albo do osobnej kolumny, "Wydarzenia" i "Dodaj wydarzenie" też na pewno dałoby radę zmyślnie połączyć. Bez sensu powtarzać w "Nowe artykuły" to, co i tak leci pod spodem, do dziś nie udało mi się odkryć zasady działania "Polecanych".
Ach, i "Płeć" w profilu zamieniłabym na "Gender" 
Dodano: 2009-11-02 21:22
| amorphous napisał(a): |
| Podobno jet jakis problem z IE. |
A to ktos uzywa jeszcze to padeło?? Polecam Safari... Niestety czasem Windek nie daje rady z tym :/
Wiadomo dlaczego... hehe...
A co do DP... Jest mrocznie... Ogólnie 6/10
Dodano: 2009-11-02 22:15
| janciovodnik napisał(a): |
| [quote:2e9a939e10="amorphous"] Podobno jet jakis problem z IE. |
A to ktos uzywa jeszcze to padeło?? ...[/quote:2e9a939e10]
Popieram!!! A poniewaz czesc uzytkownikow Internetu, nie jest zbyt biegla w te klocki, to uwazam, ze dla ich dobra powinni calkowicie zakazac uzytkowania tej przegladarki :) He he
IE sucks!
Wiem, ze offtopic, ale wedlug mnie i tak Firefox Rullezz :D
Carpe diem... quod operor quis vos volo.
Dodano: 2009-12-08 01:52
| Gaia napisał(a): |
| Menu strony głównej jest irytujące. Przede wszystkim lista potraw jest zbyt długa. Cztery ostatnie można z powodzeniem wywalić gdzieś na dół albo do osobnej kolumny, "Wydarzenia" i "Dodaj wydarzenie" też na pewno dałoby radę zmyślnie połączyć. |
I tak bedzie ale sporo ludzi sie przyzwycziło wiec menu bedzie topniec stopniowo.
| Bez sensu powtarzać w "Nowe artykuły" to, co i tak leci pod spodem |
"Nowe artykuly" istnieje bo rotacje tego co ponizej jest szybka. Do tego lista zawiera artkuly ktore nie pokazuja sie ponizej pelnym tekstem.
| do dziś nie udało mi się odkryć zasady działania "Polecanych" |
Tak - to pozostanie zagadka.
|
Ach, i "Płeć" w profilu zamieniłabym na "Gender" |
Ja bym wolal sex ale coz - zdania sa podzielone.
Dodano: 2009-12-08 23:03
|
[quote:77331ac1fe="Gaia"] Ach, i "Płeć" w profilu zamieniłabym na "Gender" |
Ja bym wolal sex ale coz - zdania sa podzielone.[/quote:77331ac1fe]
jestem za gender - pozostawia szersze pole manewru "niezdecydowanym"
czyń swoją wolę a stanie się prawem
Dodano: 2009-12-09 16:07
Sądzę, że czas wymienić moderatorów
I nadal jestem za wyrąbaniem całego forum i wgraniem na nowo, bo wątpię żeby komuś po tak długim czasie olewania moderacji chciałoby się przejrzeć to wszystko, poprawić, wywalić głupie tematy i wątki i generalnie zrobić porządek
Ale, że forum pozostanie w tej formie co jest to chociaż moderatorów zatrudnijcie :wink:
Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.
Dodano: 2009-12-09 19:46
Gdybym miała lepszego neta i troszkę się znała na tym to mogłabym się z miłą chęcią pobawić - uwielbiam takie rzeczy!
Ale mam baaardzo słabego neta :| A to raczej przeszkoda.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-12-09 19:56
| Ev napisał(a): |
|
I nadal jestem za wyrąbaniem całego forum i wgraniem na nowo, bo wątpię żeby komuś po tak długim czasie olewania moderacji chciałoby się przejrzeć to wszystko, poprawić, wywalić głupie tematy i wątki i generalnie zrobić porządek
|
EEEEEEEE historia jest matką potomnych,a ze są głupawe tematy?,mozna tu posłuchac muzyczki,popitolic głupoty czyli sie pobawic a co za tym idzie,odpoczac :wink: :wink:
Dodano: 2009-12-10 03:34
| Ev napisał(a): |
Sądzę, że czas wymienić moderatorów
I nadal jestem za wyrąbaniem całego forum i wgraniem na nowo |
Dodano: 2009-12-10 09:59
To sie na pewno nie stanie ![]() |
Ale które?
Wymiana modów też się nie stanie? :wink:
Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.
Dodano: 2009-12-10 14:12
To sie na pewno stanie 
Dodano: 2010-01-28 15:27
Dodano: 2010-01-28 17:43
Na treść niektórych nie mamy wpływu. Na wyskakującę się nigdy nie zgodzimy ale troche musi byc bo pojdziemy z torbami
Jak pojawia sie jakies wyjatkowo debilne to podeslijce linka do strony na jaka skierowuja. Bedzie mozna wyeliminowac.
Dodano: 2010-02-28 13:10
Muszę pochwalić ostatnie zmiany. Zmieniło się sporo, jak dla mnie teraz DP wygląda lepiej wizualnie. Wygląd galerii jest zgrabniejszy i bardziej klimatyczny, a obsługa forum jest bardziej intuicyjna.
Więc duża pochwała dla autorów zmian.
Reklamy faktycznie mnie w pierwszej chwili zaskoczyły, ale jestem w stanie je przeżyć bo zdaję sobie sprawę, że pewne rzeczy są nieuniknione. Cieszę się, że nie planujecie tych koszmarów wyskakujących na środek ekran.
Dodano: 2010-03-14 19:06
Hej! Stronka mi się podoba i to bardzo.
Super artykuły, zdjęcia, mozna dowiedziec sie o ciekawych wydarzeniach muzycznych :)
Chociaz w porównaniu do innych uzytkowników jestem tutaj 'nowa' (rzadko zagladałam
)
to myslę, ze fajnie by było zrobic jakis shoutbox dla uzytkownikow, bo i po co offtopowac pod zdjeciami itp., gdy mozna sobie pogadac na sb (chyba,ze juz cos takiego jest, a ja w swoim roztargnieniu nie zauwazyłam, jesli tak, to sry). Pozdrawiam :)
Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi. Jedni się rodzą dla radości, Inni dla nocy i ciemności.
Dodano: 2010-12-29 13:44
Rozgrzebalem cos takiego moze w najlblizszych tygodniach uda mi sie skonczyc.
Dodano: 2011-04-04 19:40 Zmieniono: 2011-04-04 19:40
Dlaczego usuwacie moje,posty?Rażą szczerością,czy poraziły dumę?na pokojach problemy techniczne,a na dodatek nie mogę tam żadnego posta przeczytać :-/
Dodano: 2011-04-06 01:01 Zmieniono: 2011-04-06 01:02
| ten_co_niesie_swiatlo napisał(a): |
|
Dlaczego usuwacie moje,posty?Rażą szczerością,czy poraziły dumę?na pokojach problemy techniczne,a na dodatek nie mogę tam żadnego posta przeczytać :-/ |
1. Jakie posty?
2. Jakich pokojach?
3. Jakie problemy techniczne?
4. Jeżeli techniczne to do działu techniczne albo na priv albo na mail.
Dodano: 2011-04-06 08:32
| [quote:1cff920637="ten_co_niesie_swiatlo"]
Dlaczego usuwacie moje,posty?Rażą szczerością,czy poraziły dumę?na pokojach problemy techniczne,a na dodatek nie mogę tam żadnego posta przeczytać :-/ |
1. Jakie posty?
2. Jakich pokojach?
3. Jakie problemy techniczne?
4. Jeżeli techniczne to do działu techniczne albo na priv albo na mail.[/quote:1cff920637]
1.Posty na temat problemów technicznych tj. Uszkodzone profile i ich problem,piszę tu w imieniu VIKA i VINDIR to ta sama osoba która prędzej się doczeka starości niż naprawy profilów,bo się nawet zalogować nie może .
2.na temacie>
roblemy techniczne
3. Patrz punkt 1
4.pisałem w dziale techniczne
Dodano: 2011-04-06 16:18
no ja się odpowiedzi też nie doczekałam, a już tym bardziej rozwiązania problemu... i nie sądze żeby to nastąpiło